Roskilde Bibliotek sætter fokus op tegnede blogs i perioden 5. september-30. september
Maren er tynd som en tændstik og Stine har et kæmpe hoved. Eller sådan ser det i hvert fald ud, når Maren Uthaug og Stine Spedsbjerg tegner sig selv på de populære blogs Stinestregen og Marens Blog. Kom og oplev de to kvinders tegnede fortællinger i bibliotekets nye udstillingsområde for digital litteratur. Stine Spedsbjerg har blogget på stinestregen.dk siden 2008. Hun er uddannet journalist og arbejder som freelance tegner og tekstforfatter.

Maren Uthaug har blogget på marensblog.dk siden 2009. I 2012 udgav Maren et udvalg af sine tegninger fra bloggen i bogen Ellers går det godt. Hun vandt desuden Politikens tegneseriekonkurrence i foråret 2013 og tegner nu en fast stribe i Politikens kulturtillæg under navnet; Ting, jeg gjorde.

Udstillingen
varer indtil den 30. september

Læg et svar